Service Hotline
0519-81230981
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ministarstvo industrije i trgovine namjerava promovirati rešetku Inovacijski centar

Nedavno, kako bi se promicala provedba Ministarstva industrije i Informacijske tehnologije, razvoja i komisije za reformu, Ministarstvo znanosti i tehnologije na ubrzava razvoj razvoj rešetku industrije, broj mišljenja njegovati rast industrije rešetku, da ubrza poizvodnja rešetku materijala i industrijske primjene, The biro od sirovina i industriju organizirala simpozij o razvoju industrije rešetku u Pekingu.

Pekingu ekonomske i informacije komisija, provinciji Heilongjiang industrijske i informacija tehnologiju odbor, Jiangsu Province ekonomske i informacijama tehnologija odbor, Ningbo ekonomske i informacije tehnologije komisije, Shenzhen Ekonomska i informacije tehnologije komisije, Qingdao Hi-Tech razvoj zona, Wuxi Huishan visokotehnološkoj poslovni servisni centar, rešetku industrije tehnologija inovacija strateški savez i druge jedinice sudionika. Ministarstvo industrije i odjelu Informacijskih tehnologija sirovina, zamjenik inspektora Lu Guixin, Ministarstvo industrije i tehnologija informacija planiranje odjela prisustvovao sastanku.

Sudionici razmjenjuju poglede na razvoj rešetku materijala u ovom području, razvoj jedinica rešetku materijala, poizvodnja i industrijske primjene, analiziraju glavni problemi s kojima se suočava s razvojem rešetku industrije, i raspravlja u dubine izgradnje i zaštite intelektualnog vlasništva u industriji rešetku, Standard, uz terminal aplikaciju za izgradnju i poboljšanje industrijskog lanca, promovirati prvi batch rešetku proizvoda demonstracija i drugih vruće i teško pitanja na temelju sažet 2016 2017 rešetku industrijalizacija promovirati fokus, iznijela prijedlog mjera za promicanje razvoja industrije. Simpozij razgovarali su misija i pozicioniranje operativne funkcije Predložene rešetku inovacijski centar.

Uz uvođenje povoljna politika i promovisanje srodne tehnologije, rešetku industrije igrati važnu ulogu u budućem razvoju Kine. Rešetku industrijalizacija zastor će se otvoriti, očekuje se da rešetku biti vodljivi aditiva, topline rasipanje materijala, prozirna vodljiva film i druge dijelove prvi dobiti industrijske primjene.


Upit
Send
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Lake Avenue, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošte: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijala Technology co, Ltd