Service Hotline
0519-81230981
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Novi materijal rešetku razvija brzo u raznim područjima

NANNING, 22. kolovoz--rešetku forum održan u Južnoj kineskoj pokrajini Guangxi Zhuang autonomna regija koja je okupila više od 400 istraživanja iz raznih zemalja svijeta uključujući 2010 Nobel cijena vlasnik Konstantin Novoselov.


Rešetku je Najsnažniji i najlakši materijal na svijetu; jedan sloj rešetku je debljine samo 0.335 nanometara također s visoke električne i toplinske vodljivosti koja ima široku primjenu perspektiva u području energije, biotehnologija, vodeni resursi, Elektronska i mrežne tehnologije, zrakoplovnoj i automobilskoj industriji.

Kina je podnijela zahtjev za više od 2200 rešetku patente, Računovodstvo za 40 posto u svijetu. "Kineske kompanije su razvili niz rešetku aplikacija u područjima kao što su energija prostora, boje i provođenje filma, tako da možemo očekivati brze industrijalizacije," rekao je Shang Yong, stoji potpredsjednik Kine Udruge za znanost i tehnologiju.

U tijeku rešetku Foruma u Guangxi je glavnom gradu Nanning, profesor Konstantin Novoselov rekao rešetku dovela je do mnogih mogućnosti i prilika, a novi materijal će se primijeniti u telekomunikacijama i Internet stvari.

Upit
Send
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Lake Avenue, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošte: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijala Technology co, Ltd