Service Hotline
0519-81230981
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Šesti Element planira financiranje 1 milijarde Juana za izgradnju rešetku sustav

Na šestom elementa materijala technology co, Ltd, osnovana u 2011, je high-tech poduzeća koja je specijalizirana u R & D proizvodnja i prodaja rešetku u prahu, i tehnički razvoj rešetku aplikacija. u listopadu 2014, korporacija je odobren u nacionalne MSP udio prijenosa sustav co, LTD

Šesti element je prvi javnog poduzeća čija osnovna djelatnost je rešetku u Kini, a također jedina tvrtka s proizvodnim kapacitetom rešetku prah i CVD rešetku filma. Sada je u vlasništvu subcompany Wuxi rešetku filma technology co, Ltd, koji se fokusiraju na proizvodnji KVB rešetku filma. Šesti element i rešetku tehnologije imaju više od 50 R & D ljudi i više od 100 rešetku povezanih patentima, uključujući 34 patenti dodjeljuju. Istovremeno, Unajmili smo ekspert za međunarodno priznate rešetku Rodney S. Ruoff kao glavni stručni savjetnik.

2015 godine, prihod je šesti element je 23 milijuna Juana, što je povećanje od 637% prošle godine, očekuje se da će postići više od 300% rasta u 2016 po ovom osnovu. Šesti element je razvio je cink-allyl teška antikorozivna premaza s Dow Chemical i soli sprej vrijeme antikorozivna premaza može doći do više od 3000 h, daleko izvan tradicionalnih antikorozivna premaza (nacionalna standardna soli sprej vrijeme je 600 h). U ovom trenutku, teški antikorozivna premaza su naširoko koristi u off-Shore vjetroelektrana i oceaneering. Istovremeno, proizvodi tvrtke rešetku i primijenjeni PA6, Ljubimac, gume, EPS i ostale visoke polimera polja.

Tvrtka će se šesti element kao platformu za izgradnju rešetku industriju lanca: Odaberite dominantnog poduzeća iz raznih područja, surađuju zajedno to stvoriti rešetku ekosustava. Osim Wuxi rešetku filma technology co, Ltd, tvrtka je također uložila pet kompanija koja je specijalizovana za rešetku gume, Toplinska provodljivost rešetku film, rešetku antikorozivna premaza i tako dalje. U 2020, volumen prodaje očekuje se na više od 1 milijarde Juana. Kako bi surađivati s tvrtkom za stvaranje strateškog plana za razvoj rešetku ekosustava, kompanija planira da financije -1 50 milijuna milijardi Yuana nedavno za razvoj novih proizvoda i unapređenje primjene rešetku proizvoda.


Upit
Send
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Lake Avenue, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošte: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijala Technology co, Ltd